Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: В Києві вакцинували вже понад 45 тисяч людей

21 квітня 2021 року, 12:21

У Києві вакцинували вже понад 45 тисяч людей. Про це мер Києва Віталій Кличко сказав під час онлайн-брифінгу.

«У Києві, як і в інших регіонах країни, триває вакцинація від COVID-19. Щеплення в столиці роблять вакцинами Covishield, Coronavac та Pfizer, які надало Міністерство охорони здоров’я. В місті вже вакцинували понад 45 тисяч людей. Це – в основному, медики, соціальні працівники та люди похилого віку», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що столиця отримала 42600 доз вакцини Covishield, 17200 доз Coronavac та першу партію – 1170 доз – препарату Pfizer. Усього на Київ передбачили майже 4700 доз Pfizer.

«Зокрема, препаратом Pfizer щеплення розпочали в Київському геріатричному пансіонаті. Щеплення вакциною Coronavac роблять освітянам, які залучені до проведення ЗНО, олімпійцям та паралімпійцям, які представлятимуть Україну на Олімпійських іграх цього року. Тільки від початку цього тижня вже вакцинували понад 1100 освітян. Це важливо! І ми робимо все, щоб зовнішнє незалежне оцінювання відбулося в безпечних умовах як для учасників, так і для вчителів, які забезпечують його проведення», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]