Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «В стаціонарах столичних медзакладів лікуються 913 хворих на коронавірус. 158 пацієнтів – у важкому стані»

09 вересня 2020 року, 12:07

У стаціонарах столичних медзакладів лікуються 913 хворих на коронавірус. 158 пацієнтів – у важкому стані. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Підкреслю, що у нас не зменшується і кількість хворих, які потребують госпіталізації. Сьогодні в стаціонарах столичних медзакладів лікуються 913 хворих на коронавірус. Із них 23 дитини. 158 пацієнтів – у важкому стані. 216 отримують кисневу підтримку. 18 – під апаратами ШВЛ. Іще 84 пацієнти перебувають в лікарнях із підозрою на коронавірус», – повідомив Віталій Кличко.

Він зазначив, що місто додало госпітальні бази для прийому хворих на коронавірус. Загалом таких пацієнтів сьогодні лікують у 16-ти медзакладах столиці. Це – майже 2000 ліжок. Заповнені з них 50 відсотків місць.

«У разі необхідності місто може перепрофілювати відділення і в інших медзакладах. Збільшивши кількість ліжок для лікування пацієнтів з COVID-19. Але давайте не доводити до найгіршого сценарію! І не нехтувати елементарними правилами власної безпеки», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]