Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Завтра в столиці відбудеться Інвестиційний форум міста Києва, де обговорять антикризові заходи в умовах пандемії»

09 вересня 2020 року, 12:14

У четвер, 10 вересня, в столиці відбудеться Інвестиційний форум міста Києва, де зокрема обговорять антикризові заходи в умовах пандемії. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Як адаптуватись та долати виклики, що постали з пандемією? Які антикризові економічні та соціальні стратегії розвитку потрібні столиці та приміським територіям? Про це будемо говорити на Інвестиційному форумі Києва, що відбудеться в столиці завтра. А також – про розвиток локального бізнесу та його вплив на розвиток громад. Екологічну безпеку Київської агломерації, культурну спадщину, креативні індустрії та туризм», – сказав Віталій Кличко.

Свої думки щодо цих тем висловлять учасники форуму – представники дипкорпусу в Україні, представники Європейського банку реконструкції та розвитку, мери європейських міст і урбаністи. А також – інвестори, керівники великих компаній, експерти. 

Форум можна буде подивитися онлайн. Або ж зареєструватися на нього. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]