Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Відсьогодні оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту

26 жовтня 2022 року, 15:41

Відсьогодні оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Відсьогодні оплата за проїзд банківською карткою працює на всіх видах комунального громадського транспорту, на всіх його маршрутах. Підключення маршрутів наземного транспорту розпочали 10 днів тому. І вже скрізь все працює», – написав Віталій Кличко.

Для оплати проїзду достатньо прикласти банківську картку або гаджет із функцією безконтактної оплати до валідатора.

Нагадаємо, сервіс дозволяє користуватися також і застосунком «Київ Цифровий», і карткою киянина. Вартість разової поїздки при оплаті банківською карткою – 8 гривень. Якщо у вас є право на безкоштовний проїзд, на вашій картці киянина повинна бути підключена та активована відповідна пільга.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]