Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко висловив співчуття з приводу смерті Роланда Франка

12 серпня 2021 року, 19:01

Мер Києва Віталій Кличко висловив співчуття з приводу смерті Роланда Франка – онука видатного українського поета, науковця і мислителя Івана Франка. Про це Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Сумно і боляче втрачати найвідданіших патріотів України… Буквально кілька тижнів не дожив до події, про яку так мріяв, – встановлення каменю на місці, де згодом зведуть скульптурну композицію великому українцю Івану Франку, його онук Роланд Тарасович Франко. Ми були знайомі з Роландом Тарасовичем особисто. Також, під час парламентської кампанії 2012 року, він був активним членом «УДАРу», завжди підтримував громадські та культурні заходи партії. Завжди радо спілкувався із молоддю. Був дуже доброю, щирою і мудрою людиною. Світла Вам пам’ять, Роланде Тарасовичу…», – написав Віталій Кличко.

Мер зазначив, що столиця, на звернення Міжнародного фонду Івана Франка, визначила місце, де наприкінці серпня буде встановлений камінь і незабаром спорудять скульптурну композицію Каменяру. Композицію, яку зведе Міжнародний фонд Івана Франка, встановлять на перехресті вулиць Липської та Інститутської, на місці демонтованого в рамках декомунізації пам’ятника Мануїльському.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]