Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко виступив онлайн на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи

22 березня 2022 року, 19:24

Мер Києва Віталій Кличко розповів про ситуацію в Україні та в Києві, а також про необхідну допомогу нашій державі під час онлайн-виступу на засіданні Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. Про це Віталій Кличко написав у своєму Telegram-каналі.

«Про ситуацію в Україні та в Києві і про допомогу нашій державі, яка героїчно бореться з російською навалою, говорив сьогодні в онлайн-виступі під час засідання Конгресу місцевих та регіональних влад Ради Європи. Захід відбувся за участю представників регіональних та місцевих влад 46 країн – членів Ради Європи. І це є свідченням того, що Європа солідарна з народом України в його боротьбі за незалежність своєї держави. Та у відстоюванні українцями загальноєвропейських принципів демократії, прав людини і верховенства права», – написав Віталій Кличко.

Мер Києва подякував Генеральному Секретарю Конгресу Андреасу Кіферу та його команді за політичну й інформаційну підтримку. І за створення координаційної ради, в яку входять представники Конгресу, національних європейських асоціацій, які напрацьовують механізми допомоги українським муніципалітетам, обраним місцевим представникам та мешканцям громад у цей критичний для України час.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]