Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

КМВА: Зведення голови військової адміністрації за 22 березня

22 березня 2022 року, 18:48

Дорогі кияни, бажаю здоровʼя!

Ситуація у Києві та на рубежах залишається складною, але контрольованою.

Противник продовжує наносити ракетні удари по місту.

Унаслідок удару, що був нанесений по житловому масиву Оболонського району, загорілися дві будівлі та вантажівка. Одна людина загинула, троє отримали поранення. Завдяки діям сил Протиповітряної оборони вдалося збити ракету, яка могла уразити інші обʼєкти міста.

Ще одна ракета системи залпового вогню “Смерч” упала в річку Дніпро та не здетонувала. Ніхто не постраждав.

Від початку повномасштабного вторгнення російські війська пошкодили у столиці 72 житлові будинки, 6 приватних садиб, 11 шкіл та 5 дитячих садочків.

У Києві триває комендантська година до 7 ранку 23 березня. Дякуємо усім мешканцям, що дотримуєтесь правил та не виходите зі своїх помешкань та укриттів.

Продовжується боротьба з диверсійно-розвідувальними силами противника. За всі 27 днів спротиву у Києві затримано 162 особи диверсантів, у тому числі у складі 14 груп. Ми продовжуємо контролювати ситуацію в місті.

Небезпечними, але контрольованими напрямами залишаються Житомирський, Вишгородський та Броварський. Щоденно там відбуваються бої, противник намагається знайти слабкі місця у нашій обороні, однак завдяки героїчним та мужнім діям наших військ, йому це не вдається.

Хотілося б ще раз звернутися до всіх мешканців Києва в категоричній формі: забороняємо використовувати відеофіксатори, вести зйомку військових обʼєктів, пересування техніки та результат обстрілів противника. В разі невиконання цих вимог особи будуть затримуватись та нести покарання відповідно до Кримінального кодексу України.

Разом до перемоги!

Слава Україні!

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]