Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у Smart Government Day у Швейцарії

23 вересня 2019 року, 13:40

У вівторок, 24 вересня, мер Києва Віталій Кличко виступить на форумі Smart Government Day, що відбудеться у швейцарському місті Санкт-Галлен.

В університетському корпусі Санкт-Галлена зберуться муніципальні лідери, політики, експерти з «розумного» урбаністичного управління, представники бізнесу і науки з різних країн. На форумі обговорять виклики, що стоять перед сучасними містами. Зокрема, йтиметься про гнучке управління, інноваційні моделі фінансування, кібербезпеку, нові послуги, орієнтовані на мешканців міст, про довіру до використання штучного інтелекту.

Учасники зможуть, наприклад, попрактикуватися у вирішенні нагальних урбаністичних проблем в інтерактивному форматі, побачити в режимі реального часу, що відбувається під час кібератаки.

Консультуватимуть учасників форуму експерти з Академії розумного управління, що є платформою розробки новітніх рішень у міському управлінні на базі 4-х університетів і 9-ти муніципалітетів з Німеччини, Австрії та Швейцарії.

Віталій Кличко на форумі представить досягнення Києва як першого українського Smart City.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]