Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ворог сатаніє і хоче нас залякати, посіяти паніку. Не втрачаємо пильності! (+відео)

26 червня 2022 року, 15:57

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до киян із закликом не втрачати пильності та не нехтувати своєю безпекою і, в разі оголошення повітряної тривоги, спускатися в укриття. Відеозвернення Кличко оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Дорогі кияни! Ворог сьогодні знову атакував столицю. Російські варвари і надалі запускають ракети в житлові будинки, в дитячі садочки. Ворог сатаніє і хоче нас залякати, посіяти паніку та зневіру.  Не втрачаємо пильності!  Дотримуємося елементарних правил, які можуть зберегти життя. Коли чуєте сигнал тривоги, – не нехтуйте своєю безпекою – спускайтеся в укриття, – підкреслив мер. – Не публікуйте відео та фото одразу після вибухів. Поки працюють рятувальники, дочекайтеся офіційної інформації. Ми її надаємо оперативно. Разом і згуртовано ми вистоїмо і переможемо! Слава Україні!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]