Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив 29-ти киянам нагороди до Дня Незалежності України

21 серпня 2020 року, 16:19

Мер Києва Віталій Кличко вручив 29-ти киянам державні нагороди та відзнаки Київського міського голови до Дня Незалежності України. Нагороди отримали найкращі вчителі, лікарі, артисти, художники, представники культури, працівники поліції, соціальної сфери і громадські активісти.

«Напередодні визначних свят – Дня Державного Прапора та 29-ї річниці Незалежності України ми тут – в мерії – традиційно відзначаємо найкращих киян. Людей, які своєю працею, зусиллями і небайдужістю роблять наше місто кращим і успішнішим. Роки незалежності стали випробовуванням для всіх нас на зрілість, мужність і толерантність. Чи думали ми колись, що нашим бійцям знову зі зброєю в руках доведеться захищати свою країну? Ми пам’ятаємо та глибоко шануємо тих, хто боровся за незалежність і суверенітет нашої держави. Хто поліг за Україну протягом усієї історії її державотворення. І з великою повагою та гордістю говоримо про тих, хто сьогодні захищає нашу країну на Сході», – наголосив Віталій Кличко.

Він зазначив, що за понад шість років війни проти агресії Росії на Сході нашої держави боролася 31 тисяча киян. Поклали своє життя 398 героїв.

«Всі ми прагнемо, щоб в Україні настав мир. І так обов’язково буде! Щоб Україна стала заможною європейською державою. І це залежить від активної позиції і від роботи кожного з нас. Бо саме ми з вами змінюємо сьогодні нашу столицю і нашу країну! Сьогодні мені приємно нагородити талановитих киян, які своєю працею роблять Київ красивішим, комфортнішим і успішнішим містом! Хочу привітати вас всіх із Днем Прапора та святом Незалежності і побажати миру, добра, успіхів і сил бути завжди найкращими!» – наголосив Віталій Кличко.

 

Більше фото з вручення державних нагород за посиланням

Вручення киянам державних нагород та відзнак Київського міського голови до Дня Незалежності України

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]