Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив державні нагороди найкращим киянам (+фото)

05 березня 2021 року, 14:24

Мер Києва Віталій Кличко вручив державні нагороди та відзнаки Верховної Ради і Кабінету Міністрів України найкращим киянам. Усього нагородили понад 90 мешканців столиці: волонтерів, лікарів, багатодітних матерів, працівників культури та освіти.

«Сьогодні мені випала честь – вручити високі державні нагороди та відзнаки українського парламенту й уряду кращим мешканцям нашої столиці! У цьому залі – лікарі, промисловці, працівники житлово-комунального господарства, освіти, культурні та громадські діячі, багатодітні матері та волонтери. Професіонали, які роблять Україну комфортнішою, гарнішою і європейською державою. Люди, які віддають свою енергію, свій талант і час заради змін у нашому місті і в нашій країні! Хочу щиро подякувати кожному з вас за те, що гідно виконуєте свою місію. Завдяки вашій праці і активній громадянській позиції, Київ втілює перетворення. І ми разом продовжуємо ці зміни!» – додав мер столиці.

Віталій Кличко подякував найкращим киянам за їх професіоналізм, за віру в Київ і в Україну.

 

 

Більше фото - за посиланням.

Вручення державних нагород та відзнак Верховної Ради і Кабінету Міністрів України найкращим киянам

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]