Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив відзнаку фізіотерапевту Олександру Єрьоміну, який на волонтерських засадах здійснює реабілітацію військових

15 лютого 2023 року, 15:20

Мер Києва Віталій Кличко відзначив почесною грамотою фізіотерапевта та реабілітолога Олександра Єрьоміна. Олександр Єрьомін є засновником «Реабілітаційного центру EREMINCENTER», що допомагає військовослужбовцям, які постраждали під час бойових дій. Свою діяльність центр здійснює на території Київського велотреку вже близько 2,5 роки. І на волонтерських засадах допомагає військовослужбовцям від початку повномасштабного вторгнення росії в Україну.

Команда реабілітаційного центру працює над відновленням опорно-рухового апарату українських захисників за авторською методикою Єрьоміна – статично-динамічної фізичної реабілітації. Сам Олександр Єрьомін працював фізіотерапевтом у ФК «Шахтар», збірних України з гандболу, баскетболу, хокею, легкої атлетики, стажувався в Німеччині та Ізраїлі.

«Сьогодні дуже важливо об’єднувати зусилля для допомоги українським воїнам, які отримали поранення під час бойових дій, захищаючи Україну. І важливо, що оновлений київський велотрек має необхідні ресурси для роботи професійних та досвідчених реабілітологів, які знають свою справу та полегшують і прискорюють нелегкий шлях до одужання наших захисників та захисниць», – зазначив Віталій Кличко.

Нагадаємо, у травні 2017 року Київський велотрек відкрили після повної реконструкції. Місто оновило не тільки сам велотрек, зокрема трибуни й площу над віражем, а і його адмінбудівлі, здійснило благоустрій прилеглих територій, наприклад, скверу Гончара.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]