Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

18 лютого ветеранів та учасників бойових дій запрошують на безкоштовне спортивне тренування із досвідченими тренерами

15 лютого 2023 року, 15:41

18 лютого ветеранів та учасників бойових дій запрошують на безкоштовне спортивне тренування із досвідченими тренерами. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

«Місто продовжує підтримувати ветеранів і дбати про реабілітацію та адаптацію поранених ветеранів та військовослужбовців. Зокрема, через залучення до спорту», – зазначила Марина Хонда.

Минулої неділі провели перше аналогічне безкоштовне тренування для ветеранів із досвідченими тренерами в одному з найкращих спортивних клубів столиці.

Марина Хонда подякувала за організацію заходу Київському міському центру допомоги учасникам Антитерористичної операції, а також Федерації стронгмену України та Департаменту соціальної політики КМДА.

Програма тренування включатиме:

  • техніку веслування на тренажері;
  • основи методики тренувань на 1 хвилину й на 4 хвилини;
  • допоміжні вправи;
  • міофасциальний реліз.

Досвід учасників та характер поранення буде враховано фахівцями під час тренування. Із собою необхідно мати зручний спортивний одяг та змінне взуття.

Для участі в тренуванні необхідно заповнити коротку реєстраційну анкету за посиланням.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]