Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київська міська рада поглиблює співпрацю з містом-побратимом Братиславою

15 лютого 2023 року, 14:39

Київська міська рада уклала меморандум про співпрацю з Українсько-Словацькою бізнес-агенцією (USBA) задля укріплення культурної, гуманітарної та економічної співпраці між Києвом та Братиславою.

Як зазначив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко, міська влада укріплює партнерські зв’язки з міжнародними організаціями задля проведення спільних заходів та створення словацько-української бізнес-спільноти.

«Налагоджуємо співробітництво як у вимірі допомоги українському бізнесу у Словацькій Республіці, так і культурному та гуманітарному вимірах. Маємо перспективу проведення цьогоріч у Братиславі спільного фестивалю, який складатиметься із культурної та підприємницької складових. У планах також укріплення співпраці українських і словацьких суб’єктів господарювання та створення словацько-української бізнес-спільноти. Київська міська рада працює над тим, щоб в умовах воєнного стану підтримувати український бізнес та створювати комфортні умови для його розвитку в Києві та європейських містах», – наголосив Володимир Бондаренко.

Депутатка Київської міської ради Ксенія Семенова додала, що міська влада працює над тим, щоб створити сприятливе бізнес-середовище для представників українського бізнесу у Словацькій Республіці.

«Спільно з колегами обговорили питання залучення іноземних інвестицій, зокрема фінансових ресурсів із європейських фондів задля допомоги українському бізнесу. Українсько-Словацька бізнес-агенція планує допомагати місту не лише гуманітарною допомогою, а також буде знайомити мешканців Братислави з українською культурою і мистецтвом, допомагати українцям вести бізнес у Словаччині, а також буде організовувати спільні заходи», – розповіла Ксенія Семенова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]