Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у презентації Концепції інтегрованого розвитку Подолу, розробленої спільно з міжнародними партнерами (+фото)

22 жовтня 2019 року, 15:44

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у презентації та обговоренні Концепції інтегрованого міського розвитку для Подільського району.

Над документом спільно працювали Київська міська державна адміністрація, Подільська райдержадміністрація та Німецьке товариство міжнародного співробітництва GIZ. 

«Усі разом ми розробили Концепцію інтегрованого міського розвитку для Подільського району – стратегічний документ неформального планування, у якому сформульоване бачення міського розвитку. І, я переконаний, дуже важливо, щоб у новій Концепції розвитку Подолу зберігся його особливий дух, атмосфера старовинного Києва», – зазначив Віталій Кличко.

Усі структурні підрозділи КМДА брали участь у розробці цього документу і долучалися до виконання стратегічних завдань.

Відбулися також громадські обговорення Концепції на Виноградарі, Куренівці та на історичному Подолі.

«Я дякую небайдужим киянам, громадськості за їх пропозиції та ідеї», – сказав Віталій Кличко.

Також у комплексі заходів розроблено План сталої міської мобільності для Подільського району. Це перелік заходів задля комфортного та безпечного пересування містом для його мешканців.

Також підготували документацію для створення велосипедної інфраструктури на Виноградарі, з урахуванням метрополітену, що будується, та рекомендаціями щодо внесення змін в державні будівельні норми.

«Найближчим часом я винесу на затвердження Київради всі наші напрацювання», – пообіцяв Віталій Кличко.

Презентація та обговоренні Концепції інтегрованого міського розвитку для Подільського району

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]