Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко скликав за зверненням депутатів засідання Київради

22 жовтня 2019 року, 14:53

Мер Києва Віталій Кличко за зверненням депутатів Київради скликав на 24 жовтня сесійне засідання Київської міської ради.

«Це добре, що депутати зрозуміли свою відповідальність перед киянами, які їх обрали. І я сподіваюся, що засідання відбудеться і ми ухвалимо надзвичайно важливі для життєзабезпечення столиці питання. Адже йдеться про критично необхідне коригування бюджету міста. Від якого залежить і виплата зарплати столичним транспортникам, і надбавки освітянам, і кошти на підготовку житлово-комунального господарства до опалювального сезону, і про чимало інших соціальних питань», – наголосив мер столиці.

Він також нагадав, що депутати повинні працювати, аби належно підготувати і ухвалити бюджет столиці на наступний рік.

«Я знаю, що у деяких депутатів є політичні мотиви дестабілізувати роботу Київради. Але ж треба думати не про особисті амбіції, інтереси чи політичні ігрища. Треба усвідомлювати свою відповідальність перед киянами, відповідальність за ті процеси, що відбуваються в столиці. За життєзабезпечення нашого міста. Це сьогодні – головне», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]