Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у саміті Інституту Стерна Стюарта в Німеччині, де зокрема обговорюють відбудову України

17 вересня 2023 року, 9:47

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у саміті Інституту Стерна Стюарта, що відбувається в Німеччині, і в якому беруть участь політики та бізнесмени з різних країн. Кличко, як один із ключових спікерів, говорив про важливість посилення підтримки України. Та, разом з колишнім радником з Національної безпеки та послом США в ООН Джоном Болтоном, взяв участь у дискусії «План Маршалла ІІ – Як швидко почати відбудову України». Про це Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Наголосив, що український народ героїчно протистоїть агресору на фронті і в тилу. А від наших партнерів ми очікуємо подальшого нарощування всіх видів допомоги Україні, незважаючи на можливі економічні труднощі та голоси скептиків. Бо перемога над оскаженілим агресором важлива не тільки для України, – зазначив мер Києва. – Успіх же відбудови, майбутнє України залежить від того, якою державою вона вийде з війни. Критично важливо втілювати реформи навіть в умовах воєнного стану, як би складно не було. Важливим завданням залишається судова реформа, боротьба з корупцією, ефективне державне управління, сильне місцеве самоврядування. На цьому також наголошують і наші партнери. Бо ці перетворення — ключові для набуття Україною повноправного членства в ЄС, яке теж матиме виключне значення для повоєнної відбудови України», – підкреслив Віталій Кличко.

Інститут Стерна Стюарта є партнером Мюнхенської безпекової конференції та одним з найвпливовіших аналітичних центрів і має великий вплив на формування політичної думки в Німеччині.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]