Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у церемонії посвяти в студенти правничого факультету Києво-Могилянської академії (+фото)

31 серпня 2021 року, 10:48

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь в урочистій церемонії посвяти в студенти на правничому факультеті Національного університету «Києво-Могилянська академія».

«Сьогодні у вас розпочинається новий, дуже цікавий етап у житті. Ваш шлях до професії, до своєї улюбленої справи, шлях до мрії. Ви знаєте, як би просто це не звучало: дуже важливо в житті – мріяти. А щоб мрія стала реальністю треба вірити в себе, вчитися, наполегливо працювати і ніколи не опускати рук! Я, як ніхто знаю: будь-яку мрію можна втілити. Бо немає нічого неможливого!» – звернувся до студентів Віталій Кличко.

Він зазначив, що  в житті будуть і моменти викликів. Не все буде просто, але ці моменти важливо використати, як нові можливості – можливості для розвитку, для нових ідей, роботи над собою.

«Вам поталанило – ви вступили до найстарішого, авторитетного університету України. Університету з традиціями і славною історією. Водночас,  це – один з наймолодших, найбільш інноваційних і новаторських університетів країни. Цього року відзначаємо 30-річчя відновлення Києво-Могилянської академії. Студенти Могилянки завжди були і є з активною громадянською позицією. Тут завжди навчалася молодь з цінностями, проукраїнською позицією і бійцівським характером. Багато могилянців брали участь у Помаранчевій Революції та Революції Гідності. Долучалися до змін і перетворень в країні. А в умовах, коли ми будуємо демократичну правову державу особливо важливою є професія, яку ви обрали», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що цього року факультету правничих наук  НаУКМА виповнюється 25 років, і він є доволі молодим. При цьому став однією з найкращих вітчизняних правничих шкіл. Виборовши першість у різноманітних рейтингах, зокрема, що важливо, – у рейтингу працедавців.

«Тож, я переконаний, у вас сьогодні є всі умови для великого майбутнього. Скористайтеся ними! Вчіться, вдосконалюйтесь, критично мисліть. Будуйте амбітні плани і втілюйте їх. Бо саме від вас залежить, якими будуть наше місто і наша країна! Іще раз зі святом! Успіхів вам! Вірте в себе! Вірте в Україну», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]