Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я обіцяв троєщинцям, що Подільсько-Воскресенський міст у мою каденцію має бути запущений»

01 жовтня 2016 року, 17:01

Столична влада залучає інвесторів і з Японії, і з Німеччини, щоб реалізувати проект будівництва Подільсько-Воскресенського мосту. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в ефірі телеканалу Newsone.

«Я обіцяв троєщинцям, що Подільсько-Воскресенський міст у каденцію Кличка має бути запущений. В цьому ключі я і в Японії, і в Німеччині обговорював питання співпраці. Розглядаємо багато варіантів, залучаємо інвесторів, щоби вони допомогли в реалізації цього проекту – будівництві мосту. Питання метро на Троєщину залишається для нас дуже важливим, і ми повинні цей проект реалізувати», - підкреслив мер Києва.

Він зазначив, що за 4 місяці у Києві відремонтували 200 км доріг, а до кінця року планується відремонтувати ще близько 50 км. 

«Про якість наших доріг і про ями не говорив тільки лінивий. Тому ми кардинально змінюємо ситуацію. Адже без європейських доріг Київ не зможе стати справді європейським містом. З 1600 км доріг, які є у Києві, 250 км будуть відремонтовані цього року. Це більше, ніж до Євро-2012, - зазначив Віталій Кличко. - Ми взялися і за Кільцеву дорогу. Зараз триває ремонт Південного мосту і мосту Патона», - зауважив мер столиці.

Він також зазначив, що під час ремонту доріг питання якості – одне з ключових.

«Я говорив з «Київавтодором», із підрядниками, - вони дають гарантію на дороги 5 років», - сказав Віталій Кличко. І зауважив, щоб запобігти руйнуванню доріг великовантажними транспортними засобами, зараз на в’їздах до столиці встановлюють пункти зважування. 

«Будемо зважувати і не пропускати великогабаритний транспорт, який може руйнувати дороги», - наголосив Київський міський голова. 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]