Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я піду на вибори від своє політичної сили»

05 червня 2020 року, 19:41

Мер Києва Віталій Кличко заявив, що висуватиметься кандидатом в мери столиці від політичної сили, яку очолює – партії «УДАР Віталія Кличка». Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Я почитав у ЗМІ заяву партії «Європейська солідарність» про готовність висунути мою кандидатуру на посаду мера Києва. Хочу подякувати за таку пропозицію. Але зазначу, що я багато років є лідером політичної сили «УДАР», яка завжди боролась і відстоювала демократичні європейські цінності. І висуватимусь в мери від партії «УДАР Віталія Кличка». А також поведу команду «УДАРУ» на місцеві вибори, зокрема – у Київраду. Заради захисту інтересів місцевого самоврядування, інтересів громадян, ми будемо готові співпрацювати з усіма демократичними силами, які діятимуть за правилами і порядно. Та працюватимуть в майбутній Київраді над змінами в столиці. І над змінами в країні в інших радах. Нагадаю: Київ дивиться у майбутнє», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]