Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я радий, що наша кількарічна співпраця і підготовка до приходу IKEA в Україну відбулася»

14 травня 2020 року, 21:20

Сьогодні шведська корпорація IKEA офіційно розпочала свою роботу в Києві – спочатку з онлайн-магазину. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Одним із своїх важливих завдань, як мера європейської столиці, вважаю залучення іноземних інвесторів в наше місто. Саме до таких відноситься шведська корпорація IKEA. І я радий, що наша кількарічна співпраця і підготовка до приходу IKEA в Україну відбулася. Сьогодні IKEA офіційно розпочала свою роботу в Києві – спочатку з онлайн-магазину», – наголосив Віталій Кличко.

За його словами, прихід такого інвестора особливо цінний в ситуації, яку сьогодні долає світ у зв’язку з пандемією. І це – той позитивний сигнал, що потрібен місту для залучення й інших міжнародних партнерів.

«Працюємо далі над тим, щоб Київ ставав привабливим для інвесторів та комфортним для споживачів якісних товарів та послуг! Välkommen, IKEA!» – написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]