Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Якщо знадобиться, для другої хвилі прийому хворих місто підготувало майже 800 ліжок у медзакладах»

01 липня 2020 року, 12:12

Якщо буде потреба, для другої хвилі прийому хворих у столиці підготували майже 800 ліжок у медичних закладах міста. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Хочу повідомити, що лікарні першої хвилі, розрахованої  майже на 900 ліжок, заповнені на 31 відсоток. Це 8 міських лікарень і 2 пологових будинки. Додатково створені місця в Олександрівській лікарні. Там виділили ще один корпус для прийому та лікування хворих на коронавірус – іще 70 ліжкомісць. А також – місця у спеціалізованих медичних закладах. Якщо знадобиться, для другої хвилі прийому хворих місто підготувало майже 800 ліжок в іще 7 лікарнях столиці.  Але я дуже не хочу, щоб вони знадобилися. Тому вкотре наголошую: все залежить від кожного з нас. Наскільки ми будемо обережними та будемо дотримуватися елементарних правил. Бо багато людей уже розслабилися, і це небезпечно! Адже ми вірус не бачимо, а він є! Тому треба берегтися», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]