Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За кілька років ми перетворимо столичний Гідропарк та Київський зоопарк на сучасні зони відпочинку європейського рівня»

08 грудня 2016 року, 23:15

За кілька років ми перетворимо столичний Гідропарк та Київський зоопарк на сучасні зони відпочинку європейського рівня. Про це в ефірі телеканалу «News One» заявив Київський міський голова Віталій Кличко.

«Гідропарк – може бути чудовою зоною відпочинку, однак люди там зараз вже просто бояться відпочивати. Там продають алкоголь, шашлики, і іноді там просто страшно ввечері пройти. І ми зробимо все, аби змінити це місце! – наголосив Віталій Кличко. – У нас є багато пропозицій та концепцій того, як зробити з Гідропарку зону сімейного відпочинку. Я впевнений, що Гідропарк стане «магнітом» не лише для киян, а й для гостей міста, які зможуть там з комфортом провести час».

Віталій Кличко також розповів, що вже у найближчі кілька років і Київський зоопарк стане звіринцем європейського рівня.

«Коли я спілкувався з директором берлінського зоопарку, то він мені сказав: якщо людина приходить в зоопарк і співчуває тваринам – це не зоопарк. Ми вже розробили концепцію реконструкції Київського зоопарку, і за 2-3 роки зможемо зробити зі столичного звіринця зоопарк європейського рівня. Впевнений, це місце стане одним з улюблених місць для дітей та всіх тих, хто любить тварин», – підкреслив міський голова.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]