Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулу добу коронавірус у Києві підтвердили ще в 59 людей. Троє осіб померли»

17 травня 2020 року, 10:23

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 59 людей. Зокрема, інфіковані 10 медиків. Троє осіб померли. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Друзі! Кількість мешканців міста, в яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 59 людей. Серед них – 10 медиків. Троє людей померли. Усього в столиці вже 48 летальних випадків. На сьогодні в Києві 2280 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – написав Віталій Кличко.

Так, серед тих, що захворіли: 34 жінки віком від 20 до 86 років та 2 дiвчинки, яким 10 та 13 років. А також 22 чоловіка від 18 до 66 років і однорічний хлопчик.

До лікарень столиці госпіталізували 16 пацієнтів. Інші – лікуються на самоізоляції, під контролем лікарів. Одужали за минулу добу двоє киян. Усього коронавірус у столиці подолали 224 людини.

«Найбільше випадків захворювання виявили в Дарницькому районі – 15 осіб та в Солом’янському – 9. Не нехтуйте елементарними правилами, дотримуйтесь дистанції та носіть маску, будьте обережними в публічних місцях! Бережіть себе!» – закликав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]