Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулу добу на коронавірус захворіло ще 12 киян. Одна людина померла»

07 квітня 2020 року, 12:07

За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 12 людей. Одна людина померла. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кількість киян, що захворіли на коронавірус, за минулу добу збільшилася на 12 людей. З них – четверо дітей. І один медпрацівник. Один випадок за минулу добу – летальний. Загалом у столиці вже 279 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – сказав Віталій Кличко.

Він зауважив, що захворіли три жінки віком від 34 до 41 року та двоє дівчаток – їм по три роки. А також п'ятеро чоловіків – від 31 до 67 років. І двоє хлопчиків – шести та п’ятнадцяти років.

Один чоловік, 36-ти років, помер.

«За життя чоловіка майже два тижні боролися лікарі Олександрівської лікарні. Він був підключений до апарату ЕКМО – насичення крові киснем. Але у чоловіка були дуже вражені легені. Тому врятувати його не вдалося», – сказав мер Києва.

Із киян, що захворіли за минулу добу, госпіталізували двох пацієнтів. Інші 10 лікуються вдома, на самоізоляції, під контролем лікарів. Більшість киян, у яких діагноз підтвердився за минулу добу, за межі країни останнім часом не виїжджали. Тобто були інфіковані в Україні.

«Я ще раз звертаюся: серйозно ставтеся до свого здоров’я. Як тільки відчуваєте симптоми захворювання, – одразу звертайтеся до лікарів! Щоб вчасно отримати необхідну допомогу і лікування», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]