Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулу добу в Києві коронавірус підтвердили ще у 43 людей. Двоє хворих померли»

07 червня 2020 року, 11:14

Кількість мешканців Києва, у яких підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 43 людини. Померли 2 хворих. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Кількість мешканців столиці, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збiльшилась на 43 людини. Серед них – 1 медик. Двоє хворих померли. Всього за період пандемії в Києві 77 летальних випадків. На сьогодні в столиці вже 3418 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, що захворіли: 24 жінки віком від 22 до 70 рокiв та дві дівчинки, яким по 4 роки. А також 16 чоловікiв від 22 до 82 рокiв і п’ятимісячний хлопчик.

До лікарень столиці госпіталізували 12 пацієнтів. Інші – на самоізоляції під контролем медиків.

«Найбільше випадків захворювання виявили за минулу добу в Шевченківському районі – 9, Святошинському – 7, в Солом‘янському районі – 6 випадків», – зазначив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]