Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулу добу в Києві коронавірус підтвердили в 28 людей. Двоє хворих померли»

16 червня 2020 року, 11:32

Іще в 28 мешканців Києва підтвердили захворювання на коронавірус. Двоє людей померли. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Кількість мешканців Києва, у яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилась на 28 людей. Двоє хворих померли. На сьогодні в столиці вже 3985 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, що захворіли: 17 жінок віком від 20 до 92 років і дівчинка, якій 9 років. А також 9 чоловіків від 18 до 75 років і семирічний хлопчик. До лікарень столиці госпіталізували 2 пацієнтів. Інші – на самоізоляції під контролем медиків.

Найбільше випадків захворювання минулої доби виявили в Дарницькому районі – 7, Деснянському – 5 та у Дніпровському – 4 випадки.

«Така кількість хворих за добу, на жаль, не свідчить про те, що вірус різко відступив. Учора в МОЗ, куди надсилають всі результати лабораторних досліджень, у зв’язку із встановленням нової програми з реєстрації випадків захворювання та перебоями в роботі інтернету, деякі дані оброблялись iз запізненням. «Київський лабораторний центр МОЗ України» робив дослідження в звичайному режимі, але зміг внести дані в загальну систему вже після звітного часу. Тому розслаблятися зарано. Будьте обережними. Бережіть себе!» – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]