Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За останніх 6 років відремонували 139 відділень в столичних лікарнях»

31 липня 2020 року, 12:28

У столиці з 2014 року відремонтували 139 відділень у міських лікарнях. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від користувачів Facebook.

«За останніх 6 років повністю відремонтували 139 відділень в столичних лікарнях. Здійснили термосанацію 25 медичних закладів. Та суттєво оновили 7 пологових будинків. Також Київ закупив понад 200 спецавтомобілів для «швидкої». Зокрема, 100 – для екстреної та невідкладної допомоги», – повідомив Віталій Кличко.

Також мер нагадав, що в контексті боротьби з пандемією коронавірусу підготували 5 міських лікарень та 2 пологових будинки. На майже 900 ліжок.

«Також додатково створили місця в Олександрівській лікарні. Там облаштували ще один корпус для лікування хворих на коронавірус – на 70 ліжок. А також підготували місця у спеціалізованих медзакладах. Якщо знадобиться, для другої хвилі прийому хворих, місто підготувало майже 800 ліжок в іще 7 лікарнях столиці. У медзакладах міста сьогодні є 400 апаратів штучної вентиляції легень. А на початку року їх було 150», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]