Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Київрада погодила підготовку інвестиційного конкурсу із будівництва медзакладу на бульварі Ігоря Шамо, 15-А у Дніпровському районі

31 липня 2020 року, 13:21

Депутати Київради погодили знесення аварійної будівлі на бульварі Ігоря Шамо, 15-А, що належить до комунальної власності територіальної громади міста Києва. Таке рішення є принциповою згодою Київської міської ради на підготовку до реалізації проекту із будівництва медичного закладу за рахунок інвестора.

Наразі будівля перебуває в оперативному управлінні комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги «Русанівка» Дніпровського району міста Києва». Приміщення знаходиться в експлуатації з 1965 року без проведення капітального ремонту і з 2005 року не функціонує. Наразі воно перебуває в аварійному стані.

За висновком незалежної оцінки вартості об’єкту нерухомості, основні конструктивні елементи непридатні для корисного використання – зношеність становить 64%, тож вказаний об’єкт рекомендований до знесення.

«Відповідно до проєкту рішення знесення об’єкта комунальної власності територіальної громади міста Києва можливе виключно після визначення переможця інвестиційного конкурсу, укладення з ним інвестиційного договору та відшкодування інвестором вартості об’єкта, який підлягає знесенню», – наголосила під час виступу директорка Департаменту економіки та інвестицій КМДА Наталія Мельник.

Розмір компенсації вартості будівлі складе 3,4 млн грн, які будуть відшкодовані інвестором після проведення інвестиційного конкурсу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]