Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав депутатів Київради схвалити сьогодні рішення про створення ландшафтного заказника «Протасів Яр»

14 липня 2022 року, 12:00

Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради схвалити сьогодні рішення про створення ландшафтного заказника «Протасів Яр». Про це Віталій Кличко заявив на початку засідання Київської міської ради та повідомив у своєму Telegram-каналі.

«На початку засідання Київради я звернувся до депутатів і закликав ухвалити сьогодні рішення про створення ландшафтного заказника «Протасів Яр». Над проектом цього рішення ми працювали разом із Романом Ратушним, який боровся за збереження Протасового Яру зеленою зоною столиці. І який героїчно загинув, захищаючи Україну від навали російських варварів. Ми вшануємо ім’я Романа і доведемо, що справа його і багатьох киян була не марною. «Протасів Яр» буде ландшафтним заказником!» – підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що звернувся до депутатів із вимогою, щоб у перерві після засідання з воєнних питань зібралися земельна та екологічна комісії, які не зібралися зранку. І щоб вони підтримали правки громади.

«Питання заказника «Протасів Яр» ми повинні ухвалити сьогодні!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]