Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав депутатів Київради внести зміни до Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2020 рік

24 вересня 2020 року, 11:29

Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради ухвалити рішення про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Києва на 2020 рік. Про це він заявив на початку засідання Київської міської ради.

«Сьогодні в нас останнє засідання Київради цього скликання. Залишилися деякі незавершені справи. Тому сьогоднішні голосування будуть показовими. Головне – ми повинні ухвалити рішення, необхідні для подальшого розвитку столиці. Зокрема, внести зміни до програми економічного і соціального розвитку Києва на цей рік», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що йдеться про перерозподіл видатків бюджету міста на фінансування об’єктів капітального будівництва та реконструкції. А саме і щодо обсягів фінансування об’єктів за рахунок Державного фонду регіонального розвитку – це понад 277,5 мільйонів гривень, передбачених Києву розпорядженням уряду.

Крім того, необхідно ухвалити зміни щодо розподілу обсягів асигнувань на капітальні вкладення та капремонт за рахунок державного дорожнього фонду.

«Також зміни до програми дозволять забезпечити стабільну роботу комунальних підприємств міського пасажирського транспорту. Та недопущення виникнення заборгованості із зарплатні їх працівникам. А також забезпечать більш раціональне використання бюджетних грошей на важливі для Києва об’єкти та соціальні напрями. Тому я закликаю ухвалити це важливе для міста та киян рішення. Давайте зосередимося на тому, що впливає на якість та комфорт життя мешканців столиці, на розвиток Києва», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]