Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав депутатів Київради взяти до розгляду проект бюджету столиці на наступний рік

14 грудня 2020 року, 12:16

Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради взяти до розгляду проект бюджету столиці на наступний рік. Про це він заявив під час відкриття засідання Київської міської ради.

«Сьогодні головне питання, заради якого ми зібралися, – ми повинні взяти до розгляду проект бюджету столиці на наступний рік. Кошторис потрібно ухвалити у стислі терміни – у нас залишилося, фактично, два тижні. Тому я прошу всіх відповідально поставитися до своїх обов’язків перед киянами і ефективно працювати. Бо від цього залежить, який кошторис ми ухвалимо. Як житиме та розвиватиметься столиця наступного року», – сказав Віталій Кличко.

Він підкреслив, що понад п’ять років бюджет Києва є відкритим і прозорим. Будь-хто в режимі онлайн може подивитися, скільки надходжень отримує місто і на які витрати йдуть гроші громади. Від конкретного ЖЕКу чи дитячого садочка до окремих комунальних підприємств.

Закупівлі через систему ProZorro столиця теж запровадила першою. І ця інформація теж відкрита, і з нею завжди можна ознайомитися.

«Тому давайте працювати без політики та популізму. І доопрацюємо та ухвалимо бюджет, оптимальний у цій складній ситуації. Бо ми бачимо падіння економіки, як ледве виживає бізнес. А це все – надходження, яких ми недоотримаємо в бюджет міста. Тож треба зосередитися на головних напрямах і статтях. Щоб забезпечити життєдіяльність столиці та її подальший розвиток. А зроблено для цього вже немало», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]