Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко запропонував Дмитру Разумкову встановити в парламенті систему голосування таку, як у Київраді

06 вересня 2019 року, 23:29

Мер столиці Віталій Кличко запропонував спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову встановити в парламенті систему голосування, що унеможливлює не персональне голосування - таку, як працює в Київраді. Із такою пропозицією він звернувся в ефірі програми «Свобода слова Савіка Шустера» на каналі «Україна».

«Єдина система персонального голосування, яка унеможливлює кнопкодавство – «Рада-4» – працює в Київраді вже майже 4 роки! І таку систему можна встановити в парламенті. Не треба нічого вигадувати. Вже все є і працює. Коли ми її встановлювали, мені говорили, що в нас і так більшість у міськраді, що вистачатиме голосів для ухвалення рішень. Але, я відповідав, що завжди може бути велика спокуса обходити систему, голосувати за когось. Тому ми встановили нову систему. Бо я переконаний, що голосування за іншу особу – це політична корупція», – підкреслив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]