Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрів Ангелу Меркель в аеропорту «Бориспіль» (+відео)

01 листопада 2018 року, 15:28

Мер Києва Віталій Кличко зустрів канцлера Німеччини Ангелу Меркель, яка прибула із одноденним офіційним візитом в Україну, в аеропорту «Бориспіль».

Мер привітав канцлера у столиці України і назвав її візит важливим для подолання тих викликів, які стоять сьогодні перед нашою країною.

«Ми вдячні за вашу підтримку України, за допомогу в урегулюванні тих проблем і великих викликів, що стоять перед нашою державою. Сподіваюся, сьогоднішні зустрічі будуть ефективними для подальших пошуків моделі та врегулювання ситуації на Сході Україні», – зазначив Віталій Кличко. 

У Києві відбудуться зустрічі Ангели Меркель із президентом України Петром Порошенком, прем’єр-міністром Володимиром Гройсманом та лідерами парламентських груп. Також відбудеться дискусія зі студентами і покладання квітів до меморіалу Героям Небесної сотні.

Попередній візит Ангели Меркель в Україну відбувся у лютому 2015 року. Також канцлер приїжджала до Києва у серпні 2014 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]