Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з киянами-учасниками Революції Гідності, членами родин Героїв Небесної Сотні та ветеранами-захисниками України (+фото)

19 листопада 2021 року, 12:55

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з киянами-учасниками Революції Гідності, членами родин Героїв Небесної Сотні та ветеранами АТО/ООС. Вручив їм Подяки і Почесні грамоти Київського міського голови та привітав із Днем Гідності та Свободи.

«Сьогодні я маю честь від імені київської громади привітати вас із Днем Гідності та Свободи. І вручити Подяки учасникам Революції Гідності і членам родин Героїв Небесної Сотні, а також нашим ветеранам – захисникам України. Помаранчева Революція і Революція Гідності – це події, що змінили Україну, змінили кожного з нас. І якщо Помаранчева революція перемогла без втрат і жертв, то за перемогу Революції Гідності українці заплатили високу ціну. Загинули сто наших найвідданіших патріотів – Героїв Небесної Сотні. Віддають свої життя за вільне майбутнє України і герої-захисники на сході нашої держави. Пропоную вшанувати їх пам’ять хвилиною мовчання…», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що цього року країна відзначила 30-ту річницю Незалежності, але продовжує відстоювати право визначати своє майбутнє, захищає свій суверенітет і територіальну цілісність.

«Ми з вами відзначали 30 річницю Незалежності України. Але за право визначати своє майбутнє, за свої гідність і свободу ми боремося і сьогодні. Ми досі змушені відстоювати територіальну цілісність та незалежність української держави в боротьбі з російським агресором. Я переконаний, український народ, українська держава подолають усі виклики і випробування. Ми переможемо! Бо любимо свою країну, боремося за неї. Хтось на передовій на сході України, хтось – працюючи на благо свого міста, змінюючи життя його громади.  Ми пам’ятаємо і шануємо своїх героїв. Ми віримо в успішне і європейське майбутнє нашої держави!» – наголосив Віталій Кличко.

Подяками Київського міського голови відзначили 19 киян. Ще четверо отримали від мера столиці Почесні грамоти.

Голова правління громадської організація «Родини «Небесної сотні» вручила Віталію Кличку Подяку за підтримку родин учасників Революції Гідності, співпрацю в розвитку громадянського суспільства і з нагоди Дня Гідності та Свободи.

Вручення подяк та відзнак учасникам Революції Гідності

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]