Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив державні нагороди та відзнаки від столиці найкращим киянам (+фото)

22 травня 2024 року, 17:31

Мер столиці Віталій Кличко, напередодні Дня Києва, вручив державні нагороди та відзнаки міського голови найкращим киянам. Усього нагородили 58 мешканців столиці: волонтерів, багатодітних матерів, працівників різних сфер.

«Щороку, в останні вихідні травня, Київ відзначає свій День народження. День нашого улюбленого міста – добра нагода і згадати його історію, і прогулятися мальовничими місцями Києва. І подякувати людям, які працюють і творять історію сучасної європейської столиці. Людям, які живуть у Києві, та тим, хто сьогодні захищає нашу державу та її серце (столицю) на передовій. У воєнний час ми не відзначаємо День Києва так, як колись, але засвідчуємо місту свою любов до нього, демонструємо нашу єдність та згуртованість. Бо тільки так зможемо перемогти російського агресора. Хочу щиро подякувати волонтерам, місію яких у цей час складно переоцінити. Сьогодні вони – найпотужніша частина громадянського суспільства. Вони допомагають військовим та їхнім родинам. Допомагають цивільним українцям біля лінії фронту та навіть на окупованих територіях, часто ризикуючи власним життям. Ми безмежно дякуємо нашим Захисникам. І тим, хто на фронті, і тим, хто в тилу рятує нас від наслідків терористичних атак ворога. Забезпечує життєдіяльність Києва. Кожен з вас своєю працею, активною громадянською позицією наближає Перемогу! Виборює вільне майбутнє для наших дітей! Робить внесок у розбудову України!» – наголосив Віталій Кличко.

Вручення державних нагород та відзнак від столиці найкращим киянам (фото – КМДА, Михайло Криволапов)

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]