Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з мером Вільнюса, який приїхав підтримати Київ та Україну

22 лютого 2022 року, 19:06

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Вільнюса Реміґіюсом Шимашюсом, який прибув до Києва, щоб підтримати столицю та Україну і запропонувати можливу допомогу.

«Ситуація в Україні сьогодні дуже складна. Наша держава стали мішенню імперських прагнень агресора, з якими стикаються й Балтійські країни. Ми в ці дні проводимо багато зустрічей. І дуже вдячні за підтримку та допомогу наших друзів. Вкрай важлива сьогодні єдина позиція європейських країн, демократичного світу щодо відстоювання демократичних принципів, міжнародного права і стримування агресора. Спасибі вам, що незважаючи на тривожність ситуації,  ви завітали до нас, щоб висловити свою солідарність з народом України та запропонувати допомогу», – наголосив Віталій Кличко.

Своєю чергою мер Вільнюса Реміґіюс Шимашюс запевнив, що Вільнюс готовий надати Києву допомогу, яка може бути необхідною. Зокрема, гуманітарну.

«Ми розуміємо, що наша підтримка – це свідчення того, що ми, всі разом, протидіємо великій загрозі. Ми готові надати вам будь-яку підтримку. В тому числі, у випадку найгіршого сценарію розвитку подій. Це – й робота з біженцями, і надання допомоги в медичній сфері», – зазначив Реміґіюс Шимашюс.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]