Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з одним із найкасовіших режисерів світу Майклом Беєм

27 липня 2019 року, 17:26

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся у столичній мерії з одним із найкасовіших режисерів і кінопродюсерів світу Майклом Беєм, який прилетів у Київ. Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Наше місто приваблює все більше митців, творчих людей з усього світу. В Києві знімають кліпи всесвітньо відомі зірки, рекламні ролики – великі міжнародні компанії. А також Київ стає кіномайданчиком. Ось прилетів мій добрий знайомий, американський режисер і кінопродюсер Майкл Бей. Один з  найкасовіших режисерів світу, картини якого зібрали в прокаті понад 5,7 млрд долларів. Він відомий такими стрічками, як «Армагеддон», «Погані хлопці», «Перл Харбор», «Трансформери», – зазначив мер столиці.

Він також повідомив, що Майкл Бей прилетів із командою, аби подивитися на Київ, на Україну. Режисер зацікавлений у зйомках кіно та відео в українській столиці.

«Ми говорили про умови для кіновиробництва в Україні, про допомогу міста в організації зйомок, про найгарніші локації Києва та перспективи співпраці. Всі залишилися задоволеними. І, сподіваюся, Майкл творчо попрацює в Україні», –  написав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]