Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з Віце-прем’єром – Міністром закордонних справ Словенії

28 липня 2022 року, 0:05

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з делегацією зі Словенії на чолі з Віце-прем’єром – Міністром закордонних справ Танею Файон. Про це Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Європейські партнери продовжують допомагати та підтримувати Україну в боротьбі з російськими варварами. Сьогодні зустрівся з делегацією наших друзів зі Словенії на чолі з Віце-прем’єром – Міністром закордонних справ Танею Файон. Подякував за всебічну допомогу. Зокрема, українцям, яких радо прийняла Словенія. Говорили й про збільшення Словенією допомоги Україні. Зокрема, під час зустрічі, я звернувся щодо надання нам таких необхідних сьогодні пожежно-рятувальних автомобілів та швидких. Що дозволить місту більш оперативно та ефективно реагувати на надзвичайні ситуації. А також допоможе зберегти не одне життя мешканців столиці, яку продовжує обстрілювати російський агресор», – наголосив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]