Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з будівництва медичного закладу на вулиці Зоологічній, 3

22 грудня 2021 року, 14:42

Переможцем інвестиційного конкурсу із залучення інвестора для будівництва приватного медичного центру на вул. Зоологічній, 3 у Шевченківському районі стало ТОВ «Інститут клітинної терапії». Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 2661 від 17.12.2021.

Будівництво об’єкта інвестування здійснюватиметься на земельній ділянці, площею 1,2 га. Наразі там розташовані об’єкти комунальної власності – нежитлові будівлі загальною площею 2482,8 кв. м. Знесення та списання вказаних об’єктів відбуватиметься за рахунок коштів інвестора згідно з рішенням Київської міської ради від 13.05.2021 № 960/1001 «Про майнові питання, пов’язані з будівництвом приватного медичного центру на вул. Зоологічній, 3 у Шевченківському районі».

Відповідно до розроблених передпроєктних пропозицій, медичний заклад міститиме палатне відділення на 8 754 кв. м, амбулаторно-поліклінічний заклад на 8 250 кв. м, пункт швидкої допомоги на 221 кв. м, паркінг на 49 місць. Проте остаточні техніко-економічні показники об’єкта інвестування та детальна інформація щодо нього визначатимуться на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації.

Згідно з умовами інвестиційного конкурсу, строк будівництва об’єкту не має перевищувати семи років.

Відповідно до розпорядження, Департаменту економіки та інвестицій КМДА доручено укласти відповідний інвестиційний договір із замовником будівництва – комунальним некомерційним підприємством «Київська міська клінічна лікарня № 18» та переможцем конкурсу. Строк дії інвестиційного договору – 15 років.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]