Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено переможця інвестиційного конкурсу з облаштування спортивних майданчиків у парку «Нивки»

19 листопада 2019 року, 10:00

За результатами проведеного інвестиційного конкурсу з облаштування спортивних майданчиків у парку «Нивки» переможцем стала фізична особа-підприємець Свірський Володимир Петрович. Про це йдеться в розпорядженні КМДА № 1997.

Так, згідно з умовами інвестиційного проєкту, на площі 0,35 га в парку «Нивки» у Шевченківському районі столиці інвестор-переможець конкурсу облаштує два спортивні майданчики. Також буде проведено благоустрій прилеглої території, зокрема, буде влаштовано доріжки з фігурних елементів мощення, встановлено урни, лави, сходи та проведено роботи з озеленення території. Проєктна документація об’єкта інвестування також передбачає встановлення системи освітлення та вбиралень.

Крім спортивних майданчиків, буде встановлено також п’ять тимчасових споруд із полегшених конструкцій для розміщення роздягальні, інвентарної кімнати та адміністративних приміщень.

Інвестиційний конкурс із залучення інвесторів до фінансування будівництва, реконструкції, реставрації об’єктів житлового та нежитлового призначення, незавершеного будівництва, інженерно-транспортної інфраструктури міста Києва проведено Департаментом економіки та інвестицій КМДА.

Оголошення про визначення переможця інвестиційного конкурсу до реалізації проекту «Облаштування спортивних майданчиків на території парку «Нивки» буде опубліковано на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації – www.kyivcity.gov.ua та на шпальтах міської газети «Хрещатик Київ».

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]