Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначено переможця конкурсу на посаду директора парку культури та відпочинку «Гідропарк»

17 вересня 2019 року, 16:27

Переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади директора парку культури та відпочинку «Гідропарк» став Олег Челомбітько. Про це повідомили в Департаменті культури КМДА, у підпорядкуванні якого знаходиться парк.

Новий очільник розповів, як саме бачить майбутнє парку, які концепції залишаться незмінними, та чого хоче досягти на новій посаді.

«Принципово важливим є повністю та докорінно змінити політику управління улюбленого усіма киянами парку. Сьогодні ми маємо на меті створити сімейний парк відпочинку, який міг би стати візитівкою Києва і відповідав би європейським стандартам. У парка є величезний потенціал, йому необхідний якісний менеджмент», – сказав Олег Челомбітько.

Наразі в планах у нового директора серед першочергових завдань – створення безпечного середовища, очищення території парку та розвиток різноманітних фестивалів і масових заходів. Окрім того, на його думку, важливим є запустити діяльність парку і в так зване «міжсезоння» – забезпечити зимово-осінні зони активності.

Як підкреслили у Департаменті культури, Гідропарк має стати більш відкритим та прогнозованим у своїх діях для інвесторів та партнерів, які готові вкладати в розвиток розважальної та рекреаційної інфраструктури острова, та водночас необхідно зберегти його самобутність.

Нагадаємо, у липні Олега Челомбітька призначено виконувачем обов’язків директора парку культури і відпочинку «Гідропарк». Того ж місяця стартувала масштабна кампанія з благоустрою Гідропарку – відбулася серія щосуботніх толок, до яких долучалися небайдужі кияни. Під час першої «чистої суботи» з території парку вивезли понад 40 тонн сміття.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]