Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Внаслідок пошкодження вестибюлю ст. м. «Лукʼянівська» потерпілих немає, вихід у напрямку вул. Іллєнка тимчасово зачинений (+фото)

29 грудня 2023 року, 11:16

Сьогодні, 29 грудня, внаслідок вибухової хвилі вдруге з початку повномасштабної війни було пошкоджено верхній вестибюль станції метро «Лукʼянівська». Постраждалих внаслідок пошкодження вестибюлю немає. Про це повідомляє КП «Київський метрополітен».

Наразі станція відновила роботу для перевезень пасажирів. Звертаємо увагу, що вихід у напрямку вул. Іллєнка тимчасово зачинений. Натомість працює вихід у напрямку торгового центру «Квадрат».

Загалом, під час ранкової масованої ракетної атаки на станціях метрополітену перебували тисячі людей, а під час нічних тривог – більше 2500 людей.

Нагадуємо, що під час оголошення повітряної тривоги працюють на вхід усі вестибюлі 46 підземних станцій. Для більш комфортного перебування на станціях є розкладні стільці, модульні лави та ковдри, також доступний 4G інтернет.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]