Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Водіїв закликають не виїжджати на приватних авто – у Києві очікується мокрий сніг, ожеледиця та хуртовина

04 лютого 2020 року, 15:16

У середу, 5 лютого, удень у Києві очікуються значні опади переважно у вигляді мокрого снігу та снігу. Про це повідомили в Українському гідрометцентрі.

Синоптики попереджають про налипання мокрого снігу, хуртовину, ожеледицю на дорогах та утворення снігового покриву висотою 5-10 см.

У зв’язку із цим, закликаємо водіїв за можливості утриматися від поїздок на приватних авто, аби не заважати роботі спецтехніки та не спричиняти заторів на автошляхах столиці. На час опадів рекомендується надати перевагу громадському транспорту для пересування містом.

Окрім того, переконливо просимо не паркувати автомобілі на узбіччях доріг та у непередбачених для цього місцях. Авто, що заважатимуть проходженню снігоприбиральної техніки, евакуюють.

Підприємства КК «Київавтодор» уважно слідкують за змінами погодних умов та відповідно до актуальної синоптичної ситуації вживають необхідних заходів для безпечного пересування киян і гостей столиці. Дорожники готові залучити до роботи 418 одиниць снігоприбиральної техніки.

Поради водіям і пішоходам під час ожеледиці – за посиланням: http://bit.ly/2uhSRnW.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]