Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Депутати Київради працюють в інтересах киян і для киян

22 липня 2021 року, 22:12

Депутати Київської міської ради працюють в інтересах киян, та з метою зробити столицю ще краще. Про це зазначив заступник міської голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко після пленарного засідання Київради.

За його словами, на сьогоднішньому пленарному засіданні не було знайдено спільної думки щодо проєкту рішення про склад постійних комісій Київської міської ради.

«Представники кількох фракцій заблокували трибуну з метою перерозподілу депутатів у постійних комісіях Київради. Тому наразі обговорення триває, і я упевнений, що спочатку ці сили домовляться між собою, а вже потім сформують єдину позицію і зможуть її артикулювати у сесійній залі», – зазначив заступник міського голови.

Володимир Бондаренко додав, що продовження пленарного засідання Київської міської ради попередньо заплановане на 31 серпня. Усі перенесені питання будуть розглянуті в обов’язковому порядку.

«Я переконаний, що абсолютно всі депутати прийшли до міської ради передусім з метою покращити життя міста. Тому саме ця ідея має об’єднувати нас. Будемо знаходити певні компроміси, аби наші спільні рішення були на користь міста та киян», – додав заступник міського голови.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]