Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Київ та Вільнюс обмінюються досвідом задля впровадження інноваційних рішень у систему міського управління 

16 серпня 2021 року, 14:48

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко сьогодні, 16 серпня, провів робочу зустріч із депутатом Вільнюської міської ради (Литва) Томасом Сейкалісом.

За словами заступника міського голови, перспективний розвиток європейської столиці України привертає увагу іноземних колег із метою обміну досвідом та інноваційними рішеннями в системі міського управління. 

«Наші європейські колеги зацікавлені в обміні досвідом, міська влада Києва завжди відкрита для спілкування та готова переймати іноземні методи управління в органах місцевого самоврядування. Литовська делегація проведе в Києві кілька днів та ознайомиться із позитивними тенденціями розвитку містобудування та адміністрування у столиці, які впроваджують упродовж останніх років. Подібний обмін досвідом допомагає розробити європейську систему перспективного розвитку Києва, а також показує рівень відкритості та прозорості муніципалітетів», – зазначив Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, що Київ і Вільнюс підписали Договір про співпрацю та розвиток дружніх і ділових зв’язків 21 червня 1991 року. 12 грудня 2016 року за участю президента Литви Далі Грібаускайте відбулося відкриття Литовського скверу на Софійській площі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]