Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: молодь – це сьогодення, оскільки саме зараз потрібно впроваджувати нові ідеї та нестандартні рішення задля розвитку міста та країни

27 липня 2023 року, 14:53

У Київській міській раді сьогодні, 27 липня, заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко спільно з молоддю з різних регіонів України обговорив важливість участі молодого покоління в розвитку міста, можливості, а також шляхи взаємодії з органами місцевого самоврядування.

Зустріч відбулась у рамках ACCESS: Advancing Cultural Competence and English Skills Summit за підтримки Посольства США в Україні.

Як зазначив Володимир Бондаренко, на рівні невеликого населеного пункту, містечка або великого мегаполіса не може бути розвитку без нових ідей та нестандартних рішень.

«Молодь чудово знає, у якому місті та в якій державі вона хоче жити. Молоді хлопці та дівчата генерують нові ідеї та готові працювати над тим, аби змінювати на краще свої населені пункти. І міська влада має їх у цьому прагненні підтримувати, оскільки молодь – це про зміни вже сьогодні, а не десь у далекому майбутньому. Будь-яка ідея розвитку, яка зародилась у головах молодих людей, має право бути. Це їх нове бачення розвитку громади, нестандартне та прогресивне. Молодь ходить на вибори та відіграє роль у суспільно-політичному житті. Молодь творить революцію. Я закликаю молодь максимально активно цікавитись самоврядуванням та відігравати в ньому роль. Ті зміни, які можна зробити в громадах і розповсюдити між регіонами, згодом будуть відображені і на державному рівні», – наголосив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради нагадав, що наразі Київська міська рада працює над формуванням першого складу Київської міської молодіжної ради.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]