Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко вручив Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток міста (+фото)

03 лютого 2021 року, 11:20

Сьогодні активну молодь столиці відзначили Дипломами лауреатів Премії Київської міської ради за внесок у розвиток місцевого самоврядування. Премії, присуджені 5-ом представникам талановитої молоді та 3-ом громадським організаціям, вручив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

«Ми з вами зростали і формувалися у часи змін. І молодь завжди залишається основною рушійної силою задля змін на краще. Наша територіальна громада не тільки має право, але й реально спроможна вирішувати питання, які знаходяться у її компетенції. Тому я безмежно радий вітати представників молоді, які стали кращими з кращих у 2020 році. Хочу подякувати усім та побажати сил, аби ви не зупинялися на досягнутому, йшли уперед і робили реальні зміни для нашого міста і країни, для нашого спільного майбутнього», – сказав Володимир Бондаренко.

Зазначимо, що Премію Київської міської ради за внесок молоді у розвиток місцевого самоврядування було засновано у 2005 році рішенням міської ради. Основною метою створення премії є залучення молоді до процесів законотворення та подальшого розвитку міста. П’ять представників талановитої молоді отримують премії у розмірі 300 неоподаткованих мінімумів доходів громадян та три молодіжні (дитячі) громадські організації – у розмірі 500 неоподаткованих мінімумів.

Вручення Премії Київської міської ради за внесок молоді у розвиток міста

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]