Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Зміна назв міських об'єктів не потребує переоформлення будь-яких документів

29 серпня 2022 року, 9:28

Зміна назв вулиць, провулків, бульварів, проспектів та площ не передбачає переоформлення документів. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко в етері телемарафону «Єдині новини».

За словами Володимира Бондаренка, у столиці триває процес перейменування міських об'єктів, назви яких пов’язані з російською федерацією та її сателітами. За присвоєння нових назв 300 вулицям, провулкам, бульварам, проспектам та площам українці віддали понад 6,5 мільйонів голосів у рейтинговому електронному голосуванні.

«Після перейменування міських об’єктів мешканцям не буде потрібно переоформлювати документи. Зокрема не потрібно оновлювати відомості про прописку, оскільки зміна назви міського об'єкта не є зміною реєстрації місця проживання. Крім цього залишаються чинними документи, які засвідчують право власності на нерухоме майно. Власникам майна буде потрібно переоформити документи тільки в випадку безпосередньої потреби: купівлі-продажу або дарування нерухомості. Процес перейменування міських об'єктів не створить зайвих ускладнень для мешканців, а навпаки забезпечить зменшення культорологічного впливу країни-агресора на нашу свідомість», – зазначив Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, українці віддали понад 6,5 мільйонів голосів у рейтинговому електронному голосуванні щодо перейменувань міських об’єктів Києва, назви яких пов’язані з російською федерацією та її сателітами.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]