Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко зустрівся із Надзвичайним та Повноважним послом України в Грузії Ігорем Долговим

12 липня 2021 року, 10:12

Делегація Київської міської ради на чолі з заступником міського голови – секретарем Київської міської ради Володимиром Бондаренком зустрілася із Надзвичайним та Повноважним послом України в Грузії Ігорем Долговим.

Робоча зустріч проходить у місті Тбілісі (Грузія). До складу робочої групи увійшли депутати Київської міської ради Ярина Ар’єва та Григорій Маленко, заступник голови Київської міської державної адміністрації Петро Оленич, співробітники секретаріату Київської міської ради та представники Київської міської державної адміністрації.

Як зазначив Володимир Бондаренко, під час робочих зустрічей з представниками органів влади Тбілісі було піднято питання про заходи, спрямовані на святкування тридцятиріччя дипломатичних відносин між Україною та Грузією, можливість встановлення в Тбілісі мініатюри на знак дружби столиць, а також внутрішньополітичну ситуацію в обох країнах.

«Народи України та Грузії давно об’єднують дружні зв’язки, разом із цим особливого значення набуває українсько-грузинське співробітництво в освітній, культурно-гуманітарній та туристичній сферах. Робоча поїздка має на меті налагодження комунікації задля реалізації культурних, мистецьких та інших проєктів на території Грузії із метою популяризації столиці України», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що київська делегація також зустрінеться з представниками Сакребуло Тбілісі та депутатським корпусом, Грузинською національною асоціацією місцевого самоврядування.

Довідка. Угода про встановлення дружніх зв’язків між містами Тбілісі та Києвом була підписана 29 травня 1999 року.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]